dilluns, 16 de novembre del 2015

COMENTARI ARTICLE

He creat aquesta entrada per comentar l'article que vaig penjar l'altre dia. Trobo que la violència de gènere és un tema molt important que s'hauria de tractar amb delicadesa.

La violència de gènere està causada en l'educació d'una societat masclista que encara avui dia és vigent. Per evitar-la cal actuar de diferents maneres. La primera és intentar canviar la mentalitat conservadora que porta a la desigualtat per una de igualtat de gènere. També cal fer prevenció, sobretot en els joves perquè de d'adolescents no tinguin actituds favorables a la inferioritat de les dones. I finalment cal fer un acompanyament a les dones que estan patint o han patit aquest tipus de violència.

Les conseqüències de la violència de gènere són molt negatives. Una d'elles, segurament menys coneguda delqeu hauria de ser són les seqüeles que queden als fills. Aquests infants poden patir problemes físics, psicològics i socials. I el pitjor és que en un futur, poden reproduir els rols de maltractador o víctima amb les seves parelles.

Treballar en contra de la violència de gènere és cosa de tots!


El sigüent vídeo és de conscienciació del fet que els fills també pateixen la violència de gènere.


https://www.youtube.com/watch?v=EafItwpZl4k
Save the Children España, 2010

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada